Cum sa iti alegi rujul in functie de nuanta pielii

Rujul este o parte esentiala a machiajului fiecarei femeie, de aceea este atat de important sa alegeti nuanta care ti se potriveste.Atunci cand iti cumperi un ruj nou, ia in considerare intotdeauna tonul pielii si alege nuanta care ti se potriveste.Aici o sa gasesti un mic ghid care sa te ajute in alegerea perfecta a rujului.

Pielea deschisa la culoare
Avti un ten echitabil, nudul este cea mai buna alegere ca nuanta a rujului.Daca il combini cu un gloss de buze in nuante de piersica va fi pur si simplu perfect. Daca doriti o viziune izbitoare poti opta si pentru unul rosu. Evitati nuante maronii si violet.

Pielea maslinie
Din fericire, cele cu aceasta nuanta de piele, ar putea purta aproape orice nuanta de ruj, insa din nou, este foarte recomandat sa utilizati nuante de maro si violet.

Pielea de nuanta medie
Categoric cupru! Nuantele de cupru, nude, roz sunt bune pentru zi, iar nuanta de caramida rosie este buna pentru seara. Evita rosul stralucitor, precum si nuantele de galben si violet.

Pielea inchisa la culoare
Ciocolata si nuantele de rosu aprins sunt ideale pentru tine.Nuantele de caramel si piersica sunt perfecte de purtat in timpul zilei si rosu inchis ideal pentru seara.Contraindicate sunt nuantele albicioase deoarece contrastul intre apiele si buze este prea mare.

Nuanta pieli rozalie
Sunt recomandate nuantele de piersica, corai si rosu aprins,dar evita nuantele care au la baza tenta de albastrui.