5 trucuri de coafare atunci cand parul spune NU!

Nu sti ce sa mai faci cu parul tau? Cum sa il mai prinzi si sa il accesorizezi, in special atunci cand nu vrea sa te asculte iar timpul este contra ta? Primavara aceasta, joaca-te cu accesoriile de par si creeaza-ti coafuri spectaculoase, care atrag atentia si iti pun in evidenta frumusetea parului si a chipului.

Cordeluta, bentita si esarfa pentru parul tau
Parul tau trebuie sa aiba două zile de cand a fost spalat, este ideal pentru  tapat si prins cu o bentita. Foloseste un sampon uscat pentru a absorbi o parte din grasimea parului, tapeaza parul , apoi rasuceste-l intr-un coc si prinde-l . Nu trebuie sa fie un coc perfect, ci mai degraba unul dezordonat. Lega-ti  o esarfa, la ceafa si pozitioneaz-o  asfel incat sa descoperi linia parului.

Bucle dezordonate
Elibereaza-ti mintea! Anii ’70 sunt in trend, iar onduleurile fac parte din el.Onduleaza-ti parul si foloseste ulei pentru luciu, tapeaza-l de la varfuri in sus apoi foloseste fixativ.

Nu este timp
O coada de cal este ca o camasa alba, niciodata nu se demodeaza.Dar versiunea sa “umeda” va permite sa accelerati lucrurile intr-un mod sportiv, care este foarte la moda in acest sezon.Folosind spuma, treceti mana prin par ducandu-l pe spate si strangeti-l intr-o coada la ceafa.Totul arata ca si cum abia ati iesit de sub dus.

Special pentru parul gros:Impletituri
Impletiturile imperfecte sunt cele mai fumoase.Onduleaza-ti parul si ravaseste-l trecandu-ti degetele prin el, apoi impleteste-l intr-o coada dezordonata si lasata libera.

Special pentru parul fin: Impletitura greceasca
O coronita ingusta din par impletit, este o abordare inteligenta pentru cei cu parul subtire. Pornind de deasupra urechii, impleteste strans o mica sectiune de par. Apoi pozitionati-l in partea de sus a capului si fixeaza-l in spatele celeilalte urechi cu agrafe. Sugestie: folositi un sampon uscat inainte de styling deoarece ajuta la controlarea paraului fin.